Fönster för alla behov

 

Fönster är husets ögon brukar det heta. Varje hus och hustyp har sina egna ”ögon”. Vi har fönster som passar alla typer av hus. Oavsett om du ska byta ut dina befintliga fönster eller om du bygger nytt har vi fönster för dig .

Ett fönster ska vara välisolerat och klara påfrestningar från ett tufft utomhusklimat. Dessutom ska det passa in i husets övriga arkitektur. Ofta tvingas man kompromissa när man köper fönster, men för oss är kompromisser inte ett alternativ. Fönster från RM Center uppfyller med sitt breda sortiment, flexibilitet och höga kvalitetskrav alla viktiga parametrar. Pvc, trä eller aluminium är alternativen ni kan välja mellan.

Vi erbjuder balkongdörrar, skjutpartier, runda och halvrunda plastfönster. Våra fönster håller hög kvalitet till ett bra pris! Vi kan erbjuda ca tre veckors leveranstid även på måttbeställda fönster!

Valet av fönster påverkar också husets energiförbrukning. Fönster tillsammans med glasade balkongdörrar är ofta husets största energibov. Därför är det viktigt att välja rätt typ av fönster till rätt typ av hus.

Aluminiumfönster

Våra aluminiumfönster och bågar är tillverkade helt av aluminium. Det är en självklarhet för de flesta, men så är inte fallet. Det finns många leverantörer som endast erbjuder träfönster med beklädnad av aluminium. Fortfarande är aluminiumfönster förhållandevis ovanliga i Sverige, men fler och fler börjar få upp ögonen för materialet.

Aluminiumfönster. Läs mer

PVC-Fönster

PVC-fönster har varit det självklara alternativet för hållbarhet och miljö sedan många år. PVC är namnet på den plast som utgör stommen i karmen på ett fönster eller dörr. Vi erbjuder marknadens mest hållbara och miljövänliga PVC-fönster.

PVC-Fönster. Läs mer

Träfönster

Det mest traditionella fönstret är trä. Har du ett hus där du vill bevara husets karaktär och vill välja träfönster så har vi fönster för dig.

Träfönster. Läs mer