PVC-fönster

PVC-fönster har varit det självklara alternativet för hållbarhet och miljö sedan många år. PVC är namnet på den plast som utgör stommen i karmen på ett fönster eller dörr. Vi erbjuder marknadens mest hållbara och miljövänliga PVC-fönster.

PVC-fönster är just tack vare sin genomgående kvalité och mätbart höga isoleringsfaktor populärt i hela världen. Marknaden blir bara större och större ju mer miljömedvetna vi blir.

Stilmedvetet & miljövänligt med PVC-fönster
Då PVC-fönster på senare tid har blivit det självklara valet för den medvetne konsumenten har vi sett till att man kan få sitt fönster utan att tumma på design och personlig touche. Vi tycker att man ska kunna göra något för miljön och samtidig behålla stilen. Därför jobbar vi ständigt nära marknaden för att ta fram tekniker och lösningar som sätter individualitet i fokus.

Det är bara fantasin som sätter gränsen för hur ett fönster ska se ut. Köper man våra PVC-fönster har man en stor valfrihet att sammansätta sitt eget fönster efter smak och behov. Med ett stort urval av spröjs, olika toner på glasen samt färger från hela färgskalan sätter man sin egen prägel på fönstret. Våra fönster kan kompletteras med form och färgval för varje unikt behov. Vi jobbar alltid nära dig som kund för att få det PVC-fönster som passar dig och ditt hem. Du får service och kunnande från planering till fönstermontering.